top of page
Vishandel De Zeebries
scampi met lookboter
dagverse bereidingen

Proef de verse dagschotels, koude en warme bereidingen van traiteur De Zeebries

De Zeebries kookt voor u

Er is niets zo gemakkelijk als een kant-en-klare schotel in huis halen. Dat kan praktisch zijn als u onverwachts eters over de vloer krijgt of als u geen tijd hebt om te koken. Ook als u zichzelf eens wil verwennen. Spring binnen in De Zeebries en maak uw keuze.

Als gevestigde traiteurszaak maken wij elke dag 4 tot 6 verschillende dagschotels klaar. Daar zit doorgaans wel zalm, kabeljauw en tongscharrolletjes bij. Maar we houden er van om variatie in ons aanbod te brengen. We verrassen onze klanten nu en dan graag met een speciale aanbieding.

Altijd verse koude schoteltjes en warme bereidingen

Daarbovenop heeft u bij ons een brede selectie van dagelijks vers bereide koude schoteltjes en warme bereidingen. Denk bij dat laatste aan gevulde aardappel, een assortiment van quiches, paling in ’t groen, paling in een roomsaus, een koninginnenhapje (bouchée à la reine) met Noordzeevis die rechtstreeks van de Vistrap in Oostende komt. U ontdekt het volledige aanbod van de dag in onze winkel.

Heeft u dus geen zin om te koken, dan heeft De Zeebries een oplossing voor u: kiezen, de voeten onder tafel en smakelijk!

arrow-down.gif
Anchor 1

Heerlijke bereide schotels met vis, schaal- en schelpdieren

Maar er is meer en exclusiever. Zo verkopen we eveneens bereide schotels met iets duurdere vissoorten zoals zeewolf, staartvis en tarbot. Met verschillende sausjes om duimen en vingers af te likken: wittewijnsaus, garnaalsaus, mosterdsaus. Ook een viswaterzooi, scampi’s volgens een viertal recepten klaargemaakt, sint-jakobsvruchten in currysaus, verrassend en overheerlijk!

 

We pakken uit met uitheemse visgerechten. Bijvoorbeeld: een Spaanse zarzuela of een typisch Valenciaanse paella. Die moet u zeker eens proeven!

arrow-down.gif

Bezoek onze winkel en vraag naar onze dagschotels en speciale aanbiedingen van het moment.

Wij helpen u graag verder!

Anchor 2
dagschotel met zeevruchten De Zeebries, Oostende
Logo_Zeebries(1)wit.png
Logo_Zeebries(1)-tekst.png
bottom of page